Spørsmålsrunde om sex

Ofte så kommer det inn masse spørsmål om sex. Jeg får ikke besvart hver enkelt person, det har jeg virkelig ikke tid til. Jeg får meldinger om spørsmål om sex hver eneste dag på både instagram og snapchat. Så nå tenkte jeg faktisk at jeg kunne kjøre en egen spørsmålsrunde om sex. Da har dere et eget innlegg dere kan stille alle de spørsmålene om sex som dere lurer på, i tillegg får dere svar på dem. Jeg er faktisk ganske åpen når det kommer til å snakke om sex. For sex er en naturlig ting, uten sex hadde ikke vi mennesker levd.

Så her har dere muligheten folkens, spør om det dere lurer på så skal dere få svar i løpet av uken 🙂

En familie i sorg

Det å ha en familie i sorg er ikke enkelt, det er en ting jeg har erfart selv. Alle reagerer forskjellig når man mister noen, og når vi er en hel familie kan dette blir veldig vanskelig. Man kommer nærmere hverandre, men også lenger fra hverandre på mange andre måter. Etter jeg mistet min bror så reagerte jeg med et sterkt sinne. Jeg var sint på alt og alle rundt meg, og om noen begynte å gråte foran meg kjeftet jeg på dem. I dag kan jeg ikke forstå hvorfor jeg gjorde dette, men det var min måte å reagere på. Og for noen var det kanskje vanskeligere å forstå det enn for andre. Jeg var ikke alene med å reagere på denne måten. I denne perioden føltes det som om vi ble ganske slippet, og på en annen måte så føltes det som om vi aldri hadde hatt vært nærmere hverandre.

Familie-bursdager, juletider og egentlig alle andre høytider blir aldri som det en gang var. Det er alltid en tom plass, det er alltid noe som mangler, det er en tom plass som aldri kan fylles opp. For noen av oss er det viktig å gjøre mest mulig ut av høytidene, gjøre alt for at alt skal føles som det en gang var. Jeg er den personen som trekker meg litt tilbake i disse situasjonene. Jeg kan se det i blikkene til alle som er rundt meg i disse situasjonene at uansett hvor hardt dem prøver så finnes det en form for tomhet. Ting kan aldri bli som det en gang var, selv om vi alle skulle ønske det. Vi har lært oss å være en familie på en annen måte, for vi har forstått at vi aldri kan bli den familien vi en gang var.

Det er en viktig ting vi har lært oss, og en utrolig fin lærdom. Vi setter pris på hverandre til en hver tid og gir mye mer kjærlighet enn vi noen gang har gjort tidligere. Klart konflikter kan oppstå, det skjer hos alle. Men vi legger oss aldri en natt uten å fikse opp igjen og ha en god tone.

Ta vare på hverandre, man vet aldri hva morgendagen bringer!

Jeg er ofte et tema

Jeg er en person som fort kan bli et tema for andre. Og stadigvekk får jeg høre både det ene og det andre om mitt liv. Det finnes sjeldent noe sannhet i det folk hører og snakker om, og noen ganger føler jeg at det er utrolig mange mennesker som påstår at dem kjenner meg. Det er svært få mennesker som kjenner meg og som vet noe som helst om mitt liv. Dere kan lese dere opp på bloggen og i media om meg, men bloggen er ikke livet mitt. Jeg har et privatliv, jeg deler sjeldent noe om venner eller familie på bloggen. Tidligere var jeg veldig åpen om alt, men etter å ha blitt eldre har jeg begynt å være mer forsiktig med dette. Jeg har noen få gode venner, resten betegner jeg egentlig som kun bekjente. Vennene jeg har nå, har jeg hatt i mange år, og det er kun de som kjenner meg, pluss familien min. Jeg blir så sjokkert når folk prater om meg og mitt liv, for dem vet absolutt ingenting om noe som helst. Jeg tenker også at de personene som går rundt å dikter opp ting om mitt liv må ha et utrolig kjedelig liv selv, ellers er dem bare sykelig sjalu på et eller annet. Jeg har i hvert fall blitt vandt med det og lært meg å leve med dette, men selvfølgelig er det noen ting som kan irritere meg mer enn andre.

Forandringer

Hvis jeg har en dårlig periode så er det viktig for meg å gjøre ting som kan få meg til å føle meg bedre. Det har vært litt kaos, og jeg har følt at jeg kun har møtt motstand på motstand den siste tiden. Det har vært litt sånn at når jeg tror ting ikke har kunnet bli verre så har det blitt det. Heldigvis har det bare vært en periode, og en periode som har vært lang, tung og slitsom. Jeg ble tilslutt sykemeldt 1 uke for å kunne samle meg litt, og nå har jeg endelig fått gjort det.Jeg har fokusert på å få det bra den siste uken, jeg har gjort ting som jeg vet kan gjøre så jeg føler meg bedre. Jeg har farget håret mitt grått/lilla, og jeg virkelig elsker det. Jeg er sikkert ikke alene om dette, men sånne små forandringer gjør så jeg får meg til å føle meg bedre i dårlige perioder, det setter jeg faktisk skikkelig pris på. Alle sånne små ting som kan gjøre meg godt i dårlige perioder er virkelig gull verdt.