Fylt med hemmeligheter og usannheter

Disse dagene her er fylt med tanker, hemmeligheter og usannheter. Er det en ting jeg er utrolig dårlig på så er det å holde ting hemmelig, og i tillegg servere usannheter for å dekke over, det spiser meg virkelig opp innvendig! Det er utrolig vanskelig å holde ting så hemmelig som det jeg må gjøre nå, og det som er vanskeligst er det å holde det hemmelig for mine nærmeste. Jeg gleder til den tiden kommer hvor jeg faktisk kan fortelle og dele alt, det blir ikke med det første. Men det blir i hvert fall i løpet av sommer/høsten! Mine nærmeste får nok vite det om ikke så alt for lenge, og det skal bli så godt å kunne dele dette med noen, for det å bære på en så stor hemmelighet på egenhånd tar virkelig på.

Jeg har utrolig dårlig samvittighet for at jeg ikke har klart å blogge hver dag og at jeg stadigvekk forsvinner. Men det har skjedd så mye i privatlivet mitt, at jeg har ikke hatt overskudd til å blogge.

Dager som dette

Hverdagen min er ikke som alle andre på min alder sin. Og noen ganger misunner jeg faktisk dem som bare har seg selv å ta vare på, ikke fordi jeg angrer på at jeg har fått barn, men fordi jeg kan savne det å ha kun meg selv å tenke på og ha ansvar for. Spesielt hvis dagene har vært litt ekstra tunge og jeg er sliten. Kanskje litt som i dag! Jeg kan få dårlig samvittighet for å kunne tenke noe sånt som dette, men samtidig som jeg vet at alle som har barn uansett hvilken alder blir slitne og frustrerte innimellom. Og alle trenger litt egen tid noen ganger, hvor man bare kan koble av og kun være seg selv. Jeg som har den daglige omsorgen alene kan ikke koble av når jeg ønsker det, men når kvelden kommer og Ella legger seg, legger jeg ofte fra meg telefonen på lydløs og ser på serie. Det er min måte å slappe av på og hente min igjen. Akkurat nå for tiden har jeg en del å tenke på, så nå går mesteparten av tiden jeg har alene til å tenke. Perioder som dette er slitsomme, men det er også helt normalt. Alle har perioder hvor man er litt ekstra slitne. Ofte kommer da den dårlige samvittigheten, ikke bare hos meg men for mange andre også. Jeg velger å være ærlig om dette for at folk skal forstå at dem ikke er alene, og at dette er noe alle går igjennom som foreldre.

Svar på ukens spørsmål. Gravid? Singel? Vekt?+++

Hvordan er kjærlighetslivet ditt? Haha, det er ikke eksisterende for tiden.

Singel? Det er jeg

Favoritt mat? En vegetarpizza fra peppes

Vekt? 56 kg 

Høyde? 168 cm

Hvorfor godtok du at typen din var utro mot deg? Har sine grunner til at jeg er singel, hadde aldri godtatt noe sånt

. Hørte rykter om at du er gravid? Jaha? Jeg er ikke det i hvert fall. 

Hvor bor du? Jessheim

Kunne du tenke deg en date? Akkurat nå for tiden så kunne jeg ikke tenke meg det nei

Vil du ha flere barn? Ikke i mine tanker nå, men hvem vet hva som skjer i fremtiden

Hvor gammel er datteren din nå? Hun blir 4 år til høsten

Trives du på Jessheim? Tja, det er helt greit 

Vi har akkurat mistet et barn i svangerskapet. Jeg har fulgt bloggen din over flere år og mener å huske at du har mistet et barn. Jeg er helt rådvill nå, for vi får ikke forholdet vårt til å fungere mer. Har du noen tips som kan hjelpe? Hvordan kom du og typen din igjennom det? Kjenner det knyter seg inni meg når jeg leser dette. Ja, det stemmer at jeg har mistet et barn. Og jeg forstår situasjonen din veldig godt, for jeg selv husker hvordan jeg strevde etter at forholdet skulle fungere etter på, men for oss var det dessverre umulig. Alt ble snudd på hodet, vi prøvde på nytt flere ganger men det var virkelig ikke til å redde det forholdet. Ting utviklet seg til at vi kun dro hverandre ned hele tiden, det var null tillit og ekstremt mye som skjedde. Jeg har troen på at par-terapi kan fungere, vi prøvde det aldri. Det er viktig å prøve på å stå i sorgen sammen, og gi hverandre en trygghet og masse kjærlighet. Jeg ønsker deg lykke til, og jeg føler virkelig med deg!

 

 

Spørsmålsrunde

Spørsmål kommer stadigvekk inn på kommentarfeltet og meldinger omtrent daglig, jeg har ikke mulighet til å besvare alt sammen, så jeg tenkte det kunne vært lettere å ha et eget innlegg der dere kan stille meg spørsmål som jeg kan svare på i løpet av uken.Og til alle dere som kommenterer dritt, dere kan like så godt bruke navnene dere for det kommer en IP-adresse opp når dere kommenterer og jeg betaler noen for å spore en hver person som kommenterer dritt og bruker falske navn og er anonyme. Så jeg finner alltid ut hvem dere er, og ofte er det samme personene som kommenterer dritt! To personer så har lite å gjøre i livet, og som påstår at de hater meg. Men er er verdt såpass mye for dem at dem faktisk går inn på min blogg leser og kommenterer, så de kan nok ikke hate meg så sterkt.

Jeg svarer på alt som blir spurt om, med mindre det er noe som går privatlivet til datteren min eller noe som er rundt meg 🙂

Jeg forlot ikke Ullensaker

Jeg skrev et innlegg for en stund siden om at jeg skulle flytte. Og på den tiden jeg har vært borte fra bloggen nå så har jeg flyttet. Jeg hadde egentlig bestemt meg for å forlate Ullensaker, fordi jeg virkelig ikke ønsker at datteren min skal vokse opp her. Det ble ikke til at jeg flyttet ut av Ullensaker denne gangen her, jeg flyttet til Jessheim. Jeg tror det vil overraske noen at jeg valgte å flytte til Jessheim, for det overrasker meg selv når jeg tenker over det.Hittil trives jeg veldig godt, og jeg føler jeg klarer å få ro i sjela her. Hvor lenge jeg faktisk blir i Ullensaker vil tiden vise. Akkurat nå fokuserer jeg mest på å få alt på plass og bo meg helt inn. Det blir også barnehage bytting for Ella til høsten, så det er mye spennende i møte fremover.

Reist meg opp igjen

Reklame | AminiFitness

I en lengre periode har jeg vært borte fra bloggen. Det har vært en lang og tøff periode, og jeg føler jeg har mistet meg selv litt. Det har skjedd så utrolig mye som jeg virkelig kunne ønske jeg kunne fortalt til dere, men som jeg nesten må holde privat fordi det ikke handler om bare meg. Jeg har virkelig ikke klart å blogge, jeg har ikke klart å trene eller gjort noe av det jeg virkelig liker å gjøre. Jeg har vært utmattet, og til tider ikke visst helt hvor jeg skal gjøre av meg. Ting har endelig begynt å snu litt over til det positive, jeg har begynt å få tilbake motivasjon til både blogg og trening igjen. Jeg bestemte jeg for at 2019 skal være mitt år, å det står jeg fortsatt ved. Jeg hadde ikke forventet at jeg ikke skulle møte noen som helst motgang dette året her, og jeg er glad livet gir meg litt motgang, for jeg blir sterkere av det. Nå har jeg reist meg opp igjen og er så klar for å blogge fast igjen og ikke minst trene.

Jeg har mottatt en treningstights fra en av mine fantastiske sponsorer, og det er en tights jeg har siklet på i evigheter. Den er så behagelig å ha på seg, pluss at den sitter utrolig fint på. Jeg er så heldig at jeg har muligheten til å gi dere 10% rabatt på alt av treningsutstyr på AminiFitness sin nettbutikk.

RABATTKODE: SILJE10

https://www.aminifitness.no/