Happy Halloween

Hei alle sammen og gledelig halloween. 

I dag har vi faktisk gått litt halloween sammen med ella, og for meg er det veldig mange år siden jeg har gjort noe sånt. Ella er fortsatt ganske liten så vi valgte å kun gå til våres nærmeste sammen med henne. Hun syntes det var kjempe stas å få være en katt, og i hvert fall når hun fikk vise seg fram til hennes nærmeste. 

Jeg valgte å lage en ganske enkel halloween middagen i dag, og lage litt halloween stemning ved middagsbordet. Jeg er veldig fornøyd med hvordan denne dagen har vært, og alt vi faktisk fikk ut av den. 

Tilbake til hverdagen

I går ble jeg skrevet ut fra sykehuset. Jeg følte meg helt frisk, men hadde fortsatt et infeksjons nivå på 200 da jeg ble skrevet ut. Når jeg gikk i fra sykehuset merket jeg vel ganske fort at jeg kanskje ikke var så frisk som jeg følte meg mens jeg lå i senga. Men allikevel skulle det bli godt å komme hjem til sin egen seng og hverdagen jeg har hjemme. 

I dag startet hverdagen for fullt igjen for meg allerede. Jeg har egentlig ikke tid til å være syk for å være helt ærlig. Jeg har hatt to møter i dag, et intervju og sitter å forbereder meg til et kjempe viktig møte i morgen. I dag fikk jeg også Ella hjem igjen, noe som jeg absolutt er stor fornøyd med. Jeg er ikke vant til å være borte fra henne i flere dager så savnet blir enormt stort for både henne og meg når vi ikke får vært sammen sånn som vi pleier. 

Jeg merker nå som kvelden har kommet, og frøkna har gått i seng at jeg er ganske sliten. Det blir ikke lenge før jeg selv finner senga nå merker jeg. Det er godt å være tilbake til hverdagen, og det får meg til å føle meg mye bedre. Jeg har en del viktige ting som skjer framover som jeg forbereder meg på daglig nå, og jeg er virkelig klar for det som er i vente nå. 

Svar på spørsmålsrunden

Hvem var han du la ut bilde med på Snapchat? 

Nå er jeg litt usikker på hvem han du mener, men det var sikkert en kompis.

Er du singel?
I teorien ja, men jeg føler meg vel ikke det.

Hvor mange har du hatt sex med?
Det er ting jeg holder for meg selv.

Har du ofte sex?
Kan vel ikke akkurat skryte på meg det om dagen, haha. 

Hva ser du i en partner? 

Først og fremst trofasthet, snill, omtenksom, glad i barn, et fint utseende er jo en bonus

Hva heter hunden deres?
Bamse

Kunne du tenke deg flere barn?
Med tiden ja 

Har Ella kontakt med pappaen sin? 

Ja, det har hun

Er ikke Kristian pappaen til barnet ditt? 

Kristian er ikke biologiske pappaen til Ella, men han er en fantastisk bonuspappa og det har han vært i over 2 år nå.

1. Høyde?
168 cm

2. Kvifor er du så mørkeredd?
Mørkredd?

3. Blitt sett naken ved et uhell?
Sikkert skjedd det

4. Favoritt farge på undertøy?
Svart eller rødt

5. Velg: Nippelklemmer 1 time hver dag i 1 måned ELLER nippelpiercing i 1 år?
Nippelpiercing i 1 år lett

6. Drømme reisemål?
Maldivene​

7. Hvilken farge bør en ballgag ha?
Svart

8. Bh størrelse?
75E

9. Suge eller runke?
For et spørsmål, haha.

10. Vi Menn fotoshoot, kanskje eller aldri?
Aldri
11. Sover du uten tøy?
Det hender

12. Trur du at det er bedre for gutten visst jenta som gir blowjob har tungepiercing?
Det har jeg ingen erfaring om, så aner ikke

13. Hvor mye er mye penger for deg?
Jeg snakker heller ikke om penger på bloggen!

14. Favoritt sexstilling?
Hører heller ikke hjemme på bloggen

15. Hvordan spiser du banan?

På en helt vanlig måte!

Er du lykkelig nå?

Lykkelig er vel litt å ta i, men jeg har det greit. 

Hvor mye veier du?
54kg
Syntes du selv at det er fint og være så tynn?

Hva mener du med så tynn? Jeg har gått opp noen kilo og er vel ganske normal i kroppsfasong nå.

Så deg i Moss tror jeg.. hva gjorde du her?

Det kan stemme, jeg var med ei venninne

Hva jobber du med?
Akkurat nå blogger jeg bare

Hvor bor du?
Kløfta

Hvordan synes du det har vært å få barn tidlig?

Syntes det har vært veldig fint, å jeg har helt klart vokst mye på det og endret hele tankegangen min. Det er helt fantastisk å være mamma, kunne aldri byttet det mot noe annet.

Dette gjorde meg syk!

Akkurat nå jeg egentlig mer sint på meg selv, sint fordi jeg lar meg bli revet med på dette kroppspresset. Jeg la meg under kniven å fikset puppene mine som 18 åring, tror dere at dette holdt for meg? Neida! Med tiden så jeg andre som hadde den store og flotte rumpa, og jeg hadde jo allerede erfart hvor lett det var å få noe større med bare en lite inngrep. Så kom muligheten for å være modell for en sculptra buttlift opp. Selvfølgelig måtte jeg ta denne muligheten, så dum som jeg var. Ante ingen fred og fare, gikk ut derifra fornøyd, anbefalte dette til andre, var fornøyd en stund! Plutselig snudde det om til det som viste seg å skulle bli langt verre enn hva jeg selv hadde sett for meg. Det begynte først med litt reaksjoner når jeg var forkjølet, det var helt klart skremmende men etter en prat med klinikken var ikke det så unormalt. Helt til jeg ble så syk at jeg endte opp på sykehuset og ingen kunne skjønne at det faktisk var dette som var grunnen til at jeg ble så syk. Jeg hadde fått beskjed om at det ikke var mulig å få noe infeksjon på grunn av filleren, fordi jeg tidligere mente jeg hadde hatt det. Her har jeg ligget å kjent på det som "ikke" kunne bli en infeksjon, gi meg et infeksjons nivå på godt over 300 og gjort meg så syk at jeg ikke klarer stort annet enn å ligge i senga å gråte. Jeg håper dette kan være en lærepenge for alle som går på samme smell som meg eller har planer om å gjøre det! Aldri fiks på kroppen din, du er fin nok som du er. Og om du velger å gjøre det så må du ta konsekvensene av det også. Du risikerer i hvert fall at du kan bli like syk som jeg har blitt nå, det er virkelig ikke noe jeg unner noen. For jeg blir ikke noe annet enn bare verre og verre her jeg ligger, enda jeg begynte på antibiotika for noen dager siden, endelig har infeksjons nivået begynt å gå nedover i dag. Men nå har jeg vært dårlig siden onsdag, så det skal bli godt å bli i bedre form. Første jeg skal gjøre når jeg kommer ut herifra er å få tatt ut den dritten som er fylt inn. De har prøvd å suge det ut her, men har ikke fått ut noe som helst. Alt er som to store harde klumper! Men jeg regner med at dem som kan dette der jeg satte det inn har en god løsning og vet hva dem skal gjøre. Legene her jeg er er helt ærlige å sier at dem ikke kan noe om denne type ting, og syntes det er dumt at det i det hele tatt finnes. De snakket om operasjon her, men det ville gi masse arr som ikke er noe pent. Så jeg har selv bestemt meg for å dra inn til klikken hvor jeg gjorde det å få dem som kan dette så godt til å fjerne alt sammen!

Derfor har jeg ikke blogget

Nå har jeg ikke fått blogget på noen dager, rett og slett fordi jeg er syk. Alt startet på onsdag med sterke smerter i magen. Jeg havnet på legevakta, der fikk jeg smertestillende og ble sendt hjem. Dagen etter var smertene borte og det var kun ømt! På kvelden fikk jeg feber og ble mer og mer i dårlig form. Igjen havnet jeg på legevakta, infeksjons nivået hadde begynt å stige, men ikke nok til at dem gjorde noe. Så kom fredagen, jeg måtte krangle meg til en akutt time på legesenteret, og fikk tilslutt en time klokken ett på dagen. Jeg hadde blitt dårligere utover dagen og ble vel egentlig bare verre og verre der jeg satt å ventet. Når jeg kom inn til legen var jeg langt i fra i form og ble sendt til akutten på ahus. Her har dem ikke klart å finne ut hva det er enda, og infeksjons nivået mitt stiger mer og mer. Jeg blir bare dårligere og dårligere for hver dag som går. Akkurat nå ligger jeg å venter på en lege som skal ta en avgjørelse på hva vi gjør videre. De har sine mistanker om hva det kan være, og det har jeg også.

Jeg håper virkelig at jeg kan bli bedre snart og komme hjem til hverdagen igjen. Så dårlig som jeg er nå kan jeg ikke huske at jeg noen gang har vært. Det er sterke smerter, og i dag kan jeg omtrent ikke gå lenger fordi jeg er så dårlig, blodtrykket mitt synker, CRP stiger, kvalmen blir verre og feberen kommer og går..

Ung, dum og lettpåvirkelig

Jeg er det menneske som mesteparten ikke hadde troa på. Troen på at jeg i det hele tatt kom til å bli noe! Fortiden min er noe jeg ikke er noe særlig stolt av, og jeg vil vel si at jeg selv var en stor drittunge når jeg levde min ungdomstid. Jeg trodde det var kjempe kult å skulke skolen, røyke, drikke og trosse alt av grenser. Jeg trodde det var kult når jeg stadig vekk ble stoppet av politiet fordi jeg ble igjenkjent. Jeg trodde det var kult når jeg fikk andre til å være redde for meg. 

Vet dere hva? Jeg tok så feil, så inderlig feil. 

Det var langt i fra kult, og når jeg ser tilbake på den tiden så blir jeg flau over meg selv, jeg skammer meg skikkelig over at jeg i det hele tatt kunne finne på å late som om jeg var en sånn person. Jeg var ung, dum og veldig lett påvirkelig. Alle får vi noen som vi ser opp til i løpet av ungdomstiden våres, jeg fikk dessverre feil folk å se opp til. Og noen av oss må jo igjennom det også. Enda lettere var det for meg som hadde blitt utestengt og mobbet som barn! Jeg ble så godt tatt i mot av det miljøet som var helt feil for meg, og endelig kunne jeg ha masse ”venner” og hele tiden ha noen å være med på skolen og fritiden. Det var nytt for meg, det gjorde det så lett for meg å bli til en person jeg ikke kjente selv en gang. 

Jeg er langt i fra en person som vil noen noe vondt! Jeg er utrolig følsom og veldig lett å bli kjent med. Jeg er ikke så beinhard som alle tror, og det tok meg lang tid å bli kjent med meg selv. Det å komme ut av det harde skallet tok veldig lang tid. Jeg var så heldig at jeg møtte verdens herligste person rett før jeg fylte 19 år. Til og med da så skulle jeg hele tiden være så kald og hard, men på et tidspunkt klarte jeg ikke det lenger. Han lærte meg at det var greit å gråte, det var menneskelig å vise følelser, han fikk meg til å vokse så utrolig mye og det er når man vokser med noen at man vet at ting virkelig er bra. Jeg er så takknemlig for det!

Til alle dere der ute som lever ungdomstiden deres i dag, og har havnet litt utpå med diverse ting. Det er langt i fra kult, det som er kult er så du tørr å stå opp for deg selv og virkelig tørr å være den du faktisk er. Jeg vet det er vanskelig, men ikke la deg påvirke. For om noen år vil det ikke være annet enn en skam og du vil bli sett på som en av dem uansett hvor mange år det går. Det er lite kult når du får dine gen familie å ta vare på, TRO MEG.

Spørsmålsrunde

Det kommer stadigvekk en del spørsmål på bloggen, instagram og snapchat. Jeg rekker sjeldent å få svart alle på alt sammen og derfor kan jeg heller prioritere å ta et eget innlegg der dere kan stille meg spørsmål, så skal jeg svare dere på alt dere lurer på. 

Jeg hadde en spørsmålsrunde for en stund som jeg ikke svarte på siden jeg lovet det skulle være en video, men ikke fikk tid til innspilling på grunn av sykdom så ble det aldri til at jeg svarte på den. Denne gangen lover jeg ikke noe video og jeg lover å besvare alle spørsmål, og husk at dumme spørsmål får dumme svar. 

,

Operasjonen

I går kom vi hjem etter at vi hadde hatt en natt på sykehuset. Formen til Ella har vært overraskende bra, og hun viser sjeldent tegn til noen smerter. Hun har lekt og spist siden samme dagen som hun ble operert. Jeg er selvfølgelig veldig stolt av hun, hun er kjempe sterk og tøff! 

Narkosen gikk kjempe fint, men så klart måtte jeg felle noen tårer. Det å holde fast sitt eget barn mens hun gråter og roper etter meg mens hun forsvinner mer og mer er en tøff ting å være vitne til. Og heldigvis gikk ventetiden fort, og mye fortere enn dem forventet selv. Jeg hadde faktisk et møte mens hun lå i narkose og ble operert, jeg skal være helt ærlig å si at jeg ikke husker så mye fra det møtet. For hodet mitt var et helt annet sted der og da, så det møtet må nok tas på nytt under helt andre omstendigheter. Nå som vi har kommet hjem blir det veldig lite søvn for min del, jeg sover hele tiden på vakt og venter på at alarmen skal ringe. I går kveld fikk Ella litt feber så da har jeg nok ligget litt ekstra på vakt i natt, og det merkes i dag for å si det sånn. Jeg håper at det fortsetter å gå like fint som det har gjort hittil for da har hun virkelig ikke hatt noen plager etter en mandel og polypp operasjon noe som er helt fantastisk og et lite under. 

 

Bursdagsfeiring

Jeg har hatt ei frøken som har gledet seg enormt mye til bursdag, det har ikke vært snakk om noe annet de siste månedene. Hun har spurt hver eneste dag omtrent om hun snart har bursdag. Siden forventningene var så store var det utrolig viktig for meg at det ble en fin feiring for henne. Hun har ikke bursdag før 25.oktober, men på grunn av operasjonen og siden jeg er usikker på formen hennes etter på, ble det en feiring nå i helgen som var. En spent liten jente som brukte hele helgen på å snakke om kaker og gaver, ble overveldet da dagen faktisk kom. Denne dagen hun hadde ventet på så lenge var endelig her. Det ble gaver og kaker, familien var samlet og hun stor koste seg. Siden denne dagen har hun ment selv at hun har bursdag hver dag. Senest i går når vi skulle spise kake som ble igjen etter bursdagen ble vi pent nødt til å synge bursdagssangen for henne. Og flere feiringer har hun i vente, for en barnebursdag må til når formen tilsier det, og en liten feiring i barnehagen kommer også. Så er det selveste dagen hun har bursdag. Det blir mye bursdager framover, og jeg regner med at bursdagen hennes er noe hun kommer til å prate om i lang tid framover! Og ikke minst bursdagskaken hun fikk som det var peppa gris på, det ansiktet hun fikk når hun så kaken var virkelig helt fantastisk og noe jeg og alle andre rundt sent vil glemme.

Høst-glede

For meg startet høsten ganske tøft og jeg var livredd for å gå inn i depresjon på nytt. Den mørke tiden, kulde, regn og vinden kan fort gjøre meg deprimert på et vis. Og i hvert fall om det skjer mye negativt samtidig. Høsten begynte tøft, men plutselig fikk det en vri som jeg virkelig ikke skjønner helt selv. Jeg har en glede inni meg som jeg ikke hadde forventet skulle komme, og høsten har i år vært veldig fin i mine øyne. Alle fargene, folkene jeg har rundt meg, et nytt familiemedlem, ja egentlig alt føles helt fint. Det skjer mye, mye som jeg forventet skulle dra meg langt ned.

I stede for at jeg falt ned er jeg høyt oppe og nyter hver eneste dag med venner og familie. Min egen lille familie er utvidet, og den gleden som har kommet med det er helt fantastisk. Nyt høsten alle sammen, ta fram kameraet og la de fine fargene inspirere deg til noe fint!