Tenk at jeg kan være så heldig

Jeg sier til meg selv at jeg skal blogge hver eneste dag på dagtid, men det er sjeldent at det blir sånn. Det er gjerne på kvelden jeg setter meg ned å blogger. Nå jeg har fått lagt frøkna og gjort alt ferdig, det er ikke sånn veldig lenge til jeg skal legge meg selv. 

Den dagen her har vært veldig spesiell, det har vært mye følelser, jeg har kjent på en helt syk glede, men jeg har også kjent på noen vonde følelser, som førte til noen tårer. Jeg er hormonstyrt om dagen så dette går veldig opp og ned. Men aller mest har jeg kjent på en kjempe stor glede, som virkelig gjør meg til verdens lykkeligste. Jeg føler at det bare går oppover nå, det er utrolig godt. Jeg trenger virkelig ting som gleder meg om dagen! Jeg har sett hvem som er ekte og ikke i denne perioden som har vært nå. Jeg har blir overrasket, de siste dagene har vel den siste personen jeg noen sinne hadde trodd kom til å stille opp for meg vist at han er en venn som virkelig er verdt å ta vare på. Jeg vokser så mye på alt som som skjer, jeg blir sterkere av det her. Og ingen skal få bryte det ned, uansett hva! 

Fra og med i morgen av kommer alt til å snu helt, hele livet mitt blir noe helt annet enn hva det har vært. Og jeg er så klar for det, det kommer til å sjokkere de fleste, men dette er det beste jeg noen gang har blitt med på. 

 

Tilbake til hverdagen

Da var årets sommerferie ferdig, og den gikk som vanlig alt for fort. Dessverre har jeg vært veldig mye syk i sommer, jeg føler at jeg omtrent har bodd på legevakt og sykehus. Det har vært helt forferdelig, jeg har vært redd fordi det tok tid før dem fant ut av hva det faktisk var. Jeg hadde en infeksjon på balanse organet, det føltes ut som om jeg var full og ekstremt fyllesyk i en lang periode. På det verste kunne jeg ikke gå ute blant andre mennesker, fordi jeg sjanglet som om jeg skulle ha drukket masse alkohol. Den perioden her var virkelig slitsom og jeg håper jeg slipper å få det der igjen. 

Det er ekstremt mye annet som har skjedd i tillegg, og denne uken her kommer det så mye overraskelser, hemmeligheter og masse nytt og spennende som jeg gleder meg til å dele med dere. 

Denne frøkna starter forresten på stor avdeling i barnehagen i dag, jeg kan virkelig ikke skjønne hvor tiden har blitt av.