5.Ting jeg ser etter i en kjæreste

1. Ærlighet, det er så viktig for meg akkurat dette med ærlighet. En liten løgn gjør så jeg mister utrolig mye tillit, og et forhold uten tillit fungerer virkelig ikke. 

2. Trofasthet, akkurat dette er egentlig en selvfølge. Man skal være trofast uansett hva, og hadde noen vært utro mot meg hadde jeg gjort det slutt på dagen.

3. En god personlighet, i dette legger jeg snill, omtenksom, omsorgsfull, romantisk og egentlig alt det gode man kan tenke seg. 

4. En god bonuspappa, dette er absolutt utrolig viktig. Om jeg hadde møtt noen som ikke var flink med barnet mitt så hadde jeg fått avsmak rett og slett. 

5. utseende, for meg så betyr faktisk utseende litt. Ikke mye, men jeg liker et fint syn.

 

Spørsmålsrunde

Wooohooo, nå åpner jeg kommentarfeltet igjen og en ny spørsmålsrunde er i gang. Jeg får mange meldinger om spørsmål, og dessverre rekker jeg sjeldent å besvare alle spørsmålene til hver enkelt person. Nå tenker jeg å gi alle sjansen til å stille meg spørsmål her, så skal jeg besvare alle sammen i begynnelsen av neste uke tenkte jeg. Og da blir det på en video, siden jeg endelig har fått skaffet meg ny lader til kameraet mitt. Det gjør også så det kommer til å bli mye mer filmer framover på bloggen! 

Still meg spørsmålene dere lurer på, så får dere svar 🙂

Jeg ville ikke ha hun!

Jeg kjenner samvittigheten skjærer langt inni hjerterota, det er en vond ting å leve med! 

Nå er det snart tre år siden jeg fikk barnet mitt på brystet for første gang. Jeg hadde sett så mange programmer om hvor fint det var, og jeg gledet meg så fælt til å få den opplevelsen selv. Svangerskapet mitt var veldig tøft i seg selv, det skjedde utrolig mye negativt og jeg var kjempe dårlig. Jeg kastet opp igjennom hele svangerskapet opp til fjorten ganger daglig, men om det var bare svangerskaps kvalme det er vel egentlig ikke helt riktig, det var nok mye psykisk også. Fødselen min gikk ekstremt fort, pluss at jeg ble kjempe dårlig under fødselen min. Jeg orker ikke å gå så mye i detaljer på alt sammen, for dette preger meg veldig og jeg kjenner virkelig på det nå som jeg driver å skriver om det. I det jeg fikk barnet mitt på brystet gikk det kort tid før jeg ville ha hun bort i fra meg. Noe jeg selvfølgelig ikke klarer å skjønne den dag i dag, for hun er verdens vakreste. Bare få måneder etter fødselen prøvde jeg å oppsøke hjelp fordi jeg skjønte selv at det var noe som ikke stemte. Hjelp fikk jeg dessverre ikke, og tiden gikk. Det gjorde meg ingenting at hun sov borte, og det gjorde hun fra hun bare var 5 uker gammel. Jeg kjente ikke på det savnet andre gjør, jeg syntes egentlig bare at det var veldig godt at hun sov borte. Når jeg ble gravid igjen i fjor var da jeg virkelig skjønte at det ikke skulle være sånn som det var. For jeg tenkte med en gang, ” tenk om jeg får følelser for det barnet med en gang, hvor dårlig samvittighet vil jeg ikke få da ”. Jeg ble mer og mer dårlig psykisk, og plutselig fikk jeg panikkangstanfall. Alle tingene jeg hadde fortrengt fra forrige svangerskap dukket opp på igjen, og det kjørte hodet mitt mer og mer. Etterhvert som tiden gikk så mistet jeg dette barnet, noe som ble en stor sorg. Jeg ble så dårlig psykisk at jeg til tider ikke kunne ta vare på meg selv en gang. Det ble til at Ella var mye hos mamma, og samvittigheten min gjorde meg enda dårligere. Jeg hadde så lyst til å klare å være der på den måten en mamma skal være der, jeg følte meg mislykket. Jeg startet i behandling og valgte å legge meg inn frivillig. Etter dette har jeg fått flere tiltak inn for å få mest mulig hjelp. Jeg ble til slutt etter en lang periode med utredning og mange samtaler, medisinert på antidepressiva. Etter kort tid var jeg et helt nytt menneske. Og jeg fikk først da de virkelige morsfølelsene, som man skal ha. Jeg vil ikke at hun skal sove borte lenger, og når hun sover borte så vil jeg ha hun hjem igjen med en gang jeg våkner dagen etter. Jeg spør alltid om hvordan det går flere ganger i løpet av den tiden hun eventuelt sover borte. Jeg vil helst ha hun i nærheten av meg absolutt hele tiden. Og jeg trodde jeg elsket hun før, men så høyt som jeg elsker den jenta nå har jeg virkelig aldri elsket noen før. Jeg kan bli rørt av at hun bare smiler til meg, hun er bare helt fantastisk. Og helt klart verdens vakreste. 

Jeg må bare få med at jeg tror jeg felte sånn tusen tårer mens jeg skrev dette innlegget her, det gjør utrolig vondt å tenke på hvordan ting har vært. Og i hvert fall når jeg ikke klarte helt å se det selv for det hadde gått over to år. Det å ha en svangerskaps-depresjon er utrolig tungt. Og dessverre så er det mange som har det uten å vite det selv. Jeg syntes selvfølgelig ikke at det er noe spesielt kult å dele dette med offentligheten, for jeg bærer utrolig mye dårlig samvittighet. Men jeg vet at det er mange andre som gjøre det samme, og siden jeg har muligheten til å stå fram med det sånn at andre kan se at dem ikke er alene så velger jeg å gjøre det! Videre nå så skal jeg jobbe mye med den dårlige samvittigheten jeg bærer, den spiser meg virkelig opp innvendig! Heldigvis får jeg profesjonellhjelp! 

Jeg er forelsket

Litt tid har det gått nå siden jeg blogget sist, og jeg har vært ganske dårlig. Men endelig har jeg kommet meg, jeg er på bedringens vei igjen!

Dette innlegget her er jeg faktisk litt sjokkert over at jeg skriver, for det var ikke akkurat forventet. Sommer er jo fantastisk fra før, og humøret og energien blir mye bedre. I tillegg til det viste det seg at det skulle bli enda bedre for meg dette året her, for jeg har blitt forelsket. Jeg føler meg litt som en 14 åring igjen som går rundt å er helt ny forelsket. Det er virkelig en god følelse, og jeg kjenner smilet blir større og større bare nå som jeg skriver om det. Jeg trodde det skulle gå flere år før jeg skulle kjenne på den følelsen igjen, heldigvis slapp jeg å vente så lenge. Det å kjenne på følelser er utrolig godt, samtidig som det er litt skummelt. Jeg vet hvor lenge jeg slet med kjærlighetssorg, og jeg vet hva det gjorde med meg. Jeg vil ikke ende der igjen, og det tror jeg ikke skjer heller, men det ligger litt i bakhodet hele tiden. Jeg nyter den tiden her så utrolig mye, hver eneste dag er litt som å leve på en rosa sky akkurat nå. 

Jeg er sjokkert

Jeg delte jo et innlegg som jeg forventet at det kom til å komme en del hat over. Jeg sperret til og med kommentarfeltet fordi jeg ikke orket at det skulle bli store diskusjoner der!

Meldingene begynte å tikket inn veldig kjapt etter at jeg delte et innlegg om at jeg hadde tatt en sculptra butt lift. Jeg forventet at det skulle være masse dritt så jeg nølte litt med å åpne dem. Til sammen har jeg åpnet rundt 20 meldinger, ikke en av dem var noe negativt. Jeg fikk støtte, og fikk kun høre hvor tøff jeg var som turte å stå fram med det. Helt ærlig så er jeg litt sjokkert, for det var overhode ikke det jeg forventet meg, noen ganger leste jeg samme melding kanskje fem ganger for å være helt sikker på at jeg leste riktig. Men hadde jeg hatt kommentarfeltet åpent så er jeg vel egentlig neste hundre prosent sikker på at jeg hadde fått en del dritt av anonyme folk som kommenterte. Jeg velger faktisk å fortsette med å holde kommentarfeltet stengt, for det er faktisk utrolig deilig å slippe å få masse stygge kommentarer til en hver tid av folk som ikke tørr å stå fram med hvem dem er en gang. 

Jeg setter utrolig stor pris på de meldingene jeg har fått, tusen takk for mange fine ord 🙂

 

En formiddag i Oslo, og en skuffelse

God lørdag alle sammen!

I dag dro jeg veldig tidlig ut døra, jeg skulle nemlig til Oslo sammen med mamma og Ella på et såkalt Peppa gris show. Jeg er ekstremt skuffet over hva dette faktisk var. Det stod kino og show etter på. Først og fremst så var kinoen kun alle episodene vi har sett en million ganger tidligere. Så skulle showet komme, jeg hadde liksom sett for meg at det skulle komme noen som hadde kledd seg ut som Peppa gris og virkelig gi barna et show. Men skuffelsen ble stor, det kom ingen Peppa gris, det kom to personer som leste en bok og sang to sanger så var det over. Samtidig som jeg ikke vil si at turen var bortkastet, for vi hadde det koselig og det er alltid hyggelig å finne på noe sammen. Men ja, det var mange barn og foreldre som gikk derifra i dag skuffet, dessverre. 

Etter vi hadde vært på dette sovnet Ella i vogna. Vi gikk deretter til Operataket og tok noen bilder, pluss at jeg faktisk aldri har vært oppå Operataket før, ikke som jeg kan huske i hvert fall. Alt i alt som var det en hyggelig tur i Oslo. 

Jeg har barne fri til i morgen, så nå driver jeg å skal rydde og vaske litt her hjemme. I kveld får jeg besøk, det blir en rolig kveld. Kvelden skal nytes, og jeg ser for meg at det blir koselig.

Kvelden endte på legevakta

Hei, jeg skulle blogget for flere timer siden egentlig. Men kvelden tok plutselig en helt annen vending enn hva jeg forventet! 

I dag tidlig våknet Ella opp med noen få blemmer på leggen, men etter kort tid ble det borte. Jeg tenkte ikke noe annet enn at hun kanskje hadde brent seg på brennesle siden det var sånn det så ut. I hele dag har vi lekt ute og kost oss masse, plutselig fikk hun masse blemmer nedover begge beina. Jeg kontaktet legevakta fordi det var akkurat de samme blemmene hun våknet opp med i dag tidlig. Når vi kom på legevakta hadde det meste forsvunnet igjen, eller det var det jeg trodde. Helt til t-skjorta ble tatt av, begge skuldrene var full av blemmer. Etterhvert som vi satt der kom det bare mer og mer, det gikk oppover i ansiktet hennes, begge beina og armene. De mente det var en allergisk reaksjon på noe, litt usikker på hva. Vi skal til fastlegen i morgen for videre oppfølging på dette i morgen. Hun klødde ikke eller viste ikke noe tegn på at de blemmene var noe plage for henne, formen var fin og alle prøvene var som dem skulle være. Hun har fått allergimedisin, så håper det roer seg ned igjen! Det verste som finnes er å ikke vite helt hva det kan være, så jeg håper og tror virkelig at det blir funnet ut av fort som mulig!

Ellers har dagen vært perfekt, og jeg er veldig klar for å legge meg under dyna nå kjenner jeg. 

Sommerklar

Hallo alle vakre mennesker!

Nå har det vært flere fantastiske sommerdager, jeg blir helt klart mye bedre humør når sola skinner. Det er fantastisk å våkne opp og vite at jeg bare kan gå ut uten å kle på meg masse vinterklær osv. Jeg er veldig klar for en fridag i morgen sammen med Ella, vi har allerede lagt masse planer. Så håper virkelig været holder seg sånn som det er nå. Hvis det gjør det så skal vi sette opp trampolinen og grille litt, og egentlig bare kose oss masse ute hele dagen. I dag skal jeg pakke bort alt av vinterklær og gjøre det helt klart for sommeren. Jeg er virkelig så sommerklar som jeg aldri har vært før, jeg nyter vært sekund i livet nå som sola skinner. 

Håper alle sammen har fantastiske sommerdager ute, og koser seg med både store og små! 

En perfekt start på helgen

God morgen alle herlige mennesker.

Jeg har allerede vært våken i noen timer, og har fått gjort en del her hjemme allerede. Det å våkne såpass tidlig på en lørdag pleier å være litt kjipt, men i dag var det helt greit. Jeg stod opp til ei frøken som var super blid, pluss et fantastisk vær ute. Denne lørdagen ser ut til å bli perfekt, jeg har lagt planer for hele dagen. 

Jeg tenkte jeg skulle fortelle kjapt om kvelden i går, siden det ble litt sent så rakk jeg ikke å ta det i et eget innlegg i går kveld. Jeg hadde besøk, eller jeg har jo forsovet det enda, hehe. I går bestemte vi oss for at vi faktisk skulle gjøre noe koselig, så vi lagde oss litt tapas sammen og satte oss å så på serie mens vi spiste. Det var utrolig koselig, og en perfekt fredagskveld. Jeg setter utrolig stor pris på sånne kvelder, jeg stor koser meg da. Og jeg lever lenge på en sånn kveld.

Tilbake på trening

Jeg har trent så og si hver eneste dag nå i en god stund. Men på grunn av hele situasjonen jeg har vært i den siste tiden har jeg ikke fått trent på noen dager. Og utrolig nok så skal det ikke mer enn bare noen dager uten trening til før jeg virkelig kjenner det. Jeg får et helt annet energi nivå når jeg har fått trent igjen, det er en fantastisk følelse. Selv om jeg vet at jeg kommer til å være kjempe støl i morgen og sikkert i et par dager til etter det. Jeg skal fortsette med treningen igjen, det var kjempe godt å være tilbake. Jeg har faktisk vært veldig dårlig form denne uken, og jeg prøvde å trene i begynnelsen av uken, men så endte det egentlig i at jeg ble enda mer dårlig og ikke klarte å trene. Så jeg har brukt noen dager på å komme meg helt opp igjen, nå er jeg helt klar for både trening og blogging igjen. Jeg føler jeg endelig har fått tilbake livet mitt igjen, for jeg har måtte lagt det litt på hylla på grunn av andre ting som skjer!