Alt ble snudd på hodet

Igjen.. Nok en gang! Jeg klarer virkelig ikke å opprettholde bloggen og det er rett og slett flaut. Denne perioden her hadde jeg forventet skulle bli utrolig vanskelig, men i starten så var det helt fint, jeg hadde det helt perfekt faktisk. Plutselig ble alt bare snudd på hodet, og jeg tror dette er noe av den vanskeligste perioden i løpet av mitt liv. Jeg har to uker i vente som jeg vet blir beinharde. Jeg gjør alt jeg kan for å prøve å samle opp energi og mot til tiden som venter meg. Det ser egentlig bare veldig svart ut, noe som gjør at jeg blir veldig deprimert. Jeg kan si såpass at jeg faktisk setter meg ned hver eneste dag å begynner på et blogg innlegg, men jeg klarer aldri å gjøre det ferdig. Jeg har ikke ork eller konsentrasjon nok til det. Hodet mitt er alle andre steder enn der det burde være, noe som er utrolig dumt.

Jeg har fått så mange muligheter servert den siste tiden, det har stormet inn med forskjellige modell oppdrag. Og fortsatt sitter jeg her å sliter med å bare gå ut av senga fordi jeg er helt utmattet. Jeg blir faktisk litt sint på meg selv, for jeg har så lyst til å virkelig klare å opprettholde bloggen! Jeg har blogget i mange år, og nå som jeg endelig får masse muligheter servert så er det veldig vanskelig å føle at alt bare blir et ork. Jeg tror kanskje at jeg legger for mye press på meg selv. I tillegg så vet jeg at kritikk i sånne her perioder er noe jeg er dårlig på å takle, nå har jeg bestemt meg for å sperre kommentarfeltet helt. For jeg vet at jeg ikke er like godt likt av alle og noen der ute elsker å dra meg ned. Sånn er det alltid uansett hvem det er, så ja, da er det best at jeg sperrer kommentarfeltet til jeg er i en bedre periode. Jeg har takket ja til en del nå, og jeg både gleder og gruer meg til å meddele alt med dere, for jeg vet veldig godt at alt ikke blir like godt tatt i mot av alle. Jeg kan love dere at det blir mye spennende framover. Jeg forventer både mye hat og støtte, det blir i hvert fall veldig spennende å se reaksjonen til mine lesere.

Ekte kjærlighet dør ikke

Hei, jeg tenkte vi skulle snakke litt om ekte kjærlighet, for hva er egentlig ekte kjærlighet? Jeg er 20 år gammel, jeg har hatt noen kjærester opp igjennom årene og tydeligvis var ingen av dem min ekte kjærlighet. Men jeg var jo sikker på at alle sammen var min ekte kjærlighet når vi var i et forhold, men jeg har lært meg hva ekte kjærlighet faktisk er. Ekte kjærlighet er når man aldri slutter å elske, ekte kjærlighet blir ikke borte uansett hva. Jeg har til og med erfart at ikke en gang døden kan bryte ekte kjærlighet. Så lenge man aldri slutter å elske noen så er det noe ekte, og det er uansett om det er familie, en venn eller en kjæreste! Følelsen av ekte kjærlighet er fantastisk, det er godt å kjenne på følelsen av å elske noen og bli elsket av noen. Jeg hadde ikke helt forståelse for hva ekte kjærlighet faktisk var før jeg satt for en stund siden med kjærlighetssorg. Da kjente jeg hvor høyt jeg elsket min datter og hva ekte kjærlighet faktisk er, utrolig nok har den jenta som bare er 2 år gammel lært meg så utrolig mye, og endret hele meg som person. Så ekte kjærlighet for meg dør ikke, den blir aldri borte uansett hva som skjer! 

Hva er ekte kjærlighet for deg?

 

Følelsen av å være sulten

I mange år har jeg slitt med spiseforstyrrelser, det er ingen hemmelighet. Samtidig som jeg aldri har vært så veldig åpen om det heller. Jeg har ofte fått kommentarer på at jeg er for tynn, jeg har ikke fått skjult det når det har vært på sitt verste på grunn av at jeg har gått ned så mye i vekt. Jeg har vel egentlig fått dette etter at jeg mistet broren min for 5 år siden, og det har vært et problem siden da. Jeg har hatt det sånn at jeg har spist i perioder som et vanlig menneske og hvis jeg har fått dårlige perioder har jeg spist minimalt med mat. For kort tid siden fikk jeg en kostholds plan fordi jeg spiste for lite og ikke lenger fikk til trening uten at kroppen min sviktet helt. Jeg har fulgt denne kostholds planen så godt det lar seg gjøre fra den dagen jeg fikk den. Og jeg føler meg som et helt nytt menneske, for første gang på 5 år har jeg klart å kjenne på hvordan det faktisk er å være sulten! Jeg hadde virkelig helt glemt hvordan den følelsen av å være sulten var. Jeg er mye mindre sliten, treningen går kjempe fint og alt er egentlig helt fint om dagen. Jeg er faktisk overrasket over at jeg klarer å føle meg så bra, for denne måneden her hadde jeg forventet at alt skulle bare rase helt. Jeg bruker treningen ganske mye til å slippe å tenke så mye, jeg prøver å bruke mye tid på positive ting, ting som gjør så jeg føler meg bedre og mennesker som gjør meg glad. Det er faktisk første gang på 5 år at jeg får høre at jeg stråler i en april måned, jeg håper det for blir sånn her i lang tid framover!