Stoltheten blomstrer

Hei, i dag starten dagen til vanlig tid på en lørdag. Klokken var åtte når vi gikk ut av sengen, etter det var det tid for frokost og gjøre oss klare. Jeg skulle være på trening til klokken 10 og hadde min første time med personlig trener i dag. Jeg kan vel egentlig bare si med gang at jeg har aldri kjent på så intens melkesyre noen gang, som det jeg gjorde på den timen i dag. Det var smertefullt, men det har også gitt meg utrolig mye energi resten av dagen i dag. Jeg gleder meg virkelig til å ha flere timer med personlig trener framover for det har gitt meg utrolig mye motivasjon. 

Resten av dagen har jeg brukt sammen med Ella og ei venninne. Når jeg og Ella kom hjem ga jeg hun et puslespill som jeg hadde kjøpt til hun, jeg var faktisk litt usikker på om hun kom til å klare å sette det i sammen siden det var en del brikker. Jeg lagde mat i mens hun satt å puslet, plutselig roper hun på meg. Jeg går bort til hun, og hun har puslet hele puslespillet alene. Jeg ble så glad og så stolt at jeg jublet, klappet og tror det kom et par tårer også. Stoltheten blomstrer fortsatt, jeg tror jeg aldri har kjent på en så stor stolthetsfølelse noen gang faktisk, det føles så godt. Jeg kan leve på den stoltheten i lang tid framover, beste følelsen som finnes! 

Svar på spørsmålsrunden

Hvorfor har du lagd deg ny blogg? Jeg lagde meg ny blogg fordi jeg ville starte litt på nytt, slippe å lese igjennom alle innleggene og kommenatrene fra langt tilbake. 

Er du sammen med Kristian? Nei, vi er ikke sammen lenger.
Hvordan går det med deg? Det går fint, og jeg har det mye bedre med meg selv nå. 

Føler du deg som et godt forbilde for datteren din når du kommenterer «hore tøs osv» på andres Instagram?​ Jeg har virkelig ikke gjort det, og syntes det er dårlig gjort å bli beskyldt for dette på denne måten her, jeg ba deg sende meg screeanshot på insatgram og har ikke mottatt noe som helst. Så venter fortsatt på en melding fra deg! 

1. Kunne du stilt opp på fotoshoot for Vi Menn? (Du trenger ikkje å vise alt.)  Jeg kunne nok aldri gjort det altså. 

2. Hvordan ser favoritt bikinien din ut? Jeg har ikke noe favoritt bikini akkurat nå, men har en badedrakt som er en favoritt.

3. Kva er en ballgag? Er det noe sexleketøy? litt usikker på om jeg vet hva det er, om det ikke er det!

4. Sover du naken ? Det hender ja

5. Bade eller dusje? Bade

6. Har du god økonomi? Jeg klarer meg fint!

7.Har du noen gang blitt sett naken ved et uhell? Det har sikkert skjedd ja

8. Misjonær eller doggy? Haha, for noen spørsmål. Tror de er på lik linje sånn ca, men siden jeg må velge en så kanskje doggy da

9. Hvor har du piercing? Jeg har piercing i navelen

10. Favoritt farge? Babyrosa

 

Det å stå opp kan være en jobb!

I en periode nå har jeg følt meg utmattet absolutt hele tiden. Noen dager kan det ha vært så ille at bare det å stå opp har vært en jobb i seg selv. Jeg har virkelig vært helt utslitt, og følt veldig på det at kroppen har sviktet ekstremt mye når jeg har vært på trening. Så det har vært en tung periode nå, det er veldig mye som skjer og det tar selvfølgelig på. Motivasjonen min for blogging kan være på topp en dag, og dagen etter er det bare helt uaktuelt å blogge. Det går veldig opp og ned, og jeg har utrolig mye annet jeg faktisk må bruke tiden min på. Jeg får utrolig dårlig samvittighet når jeg ikke blogger, og enda mer dårlig samvittighet får jeg når jeg får meldinger og kommentarer på om jeg skal blogge snart. Jeg føler mye press, men samtidig så er det en del andre ting som kommer før bloggen i min hverdag. Jeg prøver i hvert fall det jeg kan, og jeg begynner å komme meg opp igjen til en bra periode igjen nå. Så da blir bloggen prioritert også. Jeg håper jeg kan få litt forståelse for at det faktisk er sånn her, selv om jeg ikke går inn på alt som skjer! 

Hvorfor jeg ikke har blogget

Hei, jeg hadde egentlig veldig stor tro på meg selv når jeg valgte å starte opp en ny blogg. Jeg tenkte at det kom til å bli helt fantastisk, starte alt på nytt, og slutte å lese igjennom innlegg og kommentarer som ikke gjør noe annet enn å være en belastning i min hverdag. Jeg hadde store planer om å blogge 2-3 ganger daglig, holde alt gående hele veien. Men dessverre så er det veldig mye som skjer i mitt liv om dagen, og det gjør meg virkelig utslitt. Jeg mister motivasjonen til å blogge, for når kvelden kommer klarer jeg ikke å gjøre så veldig mye mer enn å ligge på sofaen å nyte den lille alene tiden jeg har. 

Men nå har jeg tenkt nøye igjennom dette hele helgen, jeg bestemmer meg for å gå helt inn for dette igjen. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å klare å holde motivasjonen oppe, og jeg beklager veldig for at jeg forsvant såpass fort etter at jeg startet ny blogg. 

New nails

Hello, jeg rakk faktisk ikke å blogge i går og ikke tidligere på dagen i dag. Men jeg tenkte å gi dere en liten oppdatering på hva jeg faktisk gjorde i går. Jeg dro tidlig inn til Oslo i går, fordi jeg hadde avtalt å sitte modell for noen som skulle legge gelè negler. Det tok veldig mye lengre tid enn hva jeg hadde forventet, det tok faktisk hele dagen. Men uansett så endte jeg opp en et fint resultat, og da var det verdt den tiden det tok. 

I dag har jeg egentlig brukt veldig mye av dagen på å tenke, jeg har vært i møte og vært med ei venninne. Når ettermiddagen kommer er det stort sett de samme rutinene hver dag. Da må jeg lage middag og konsentrere meg om Ella fram til hun skal legge seg. Nå har jeg brukt store deler av kvelden på å tenke og bruke litt tid for meg selv. Det var virkelig noe jeg trengte, for i mitt private liv skjer det en del for tiden uten at jeg skal gå noe mer inn på det. 

Føler dette ble et veldig kjapt og rotete innlegg, jeg beklager virkelig for det, men jeg er kjempe sliten og egentlig på vei for å legge meg. Resultatet av neglene har dere forresten her!

Det nærmer seg termin!

Nå har vi allerede kommet godt i gang med mars måned. Neste måned er det april, den måneden jeg skulle fått mitt andre barn. Jeg tror jeg kjenner ekstra på det nå som jeg ser venninner av meg får barn en etter en. Jeg må ærlig innrømme at det kommer noen tårer og misunnelse, det er virkelig vanskelig å stå å se at andre får den store gleden, mens min glede som var like stor endte opp med å snu hele livet mitt på hodet, og ikke gi meg noe annet enn en stor sorg. Jeg er jo selvfølgelig glad på demmes vegne og det mener jeg virkelig, jeg bare syntes at det vondt siden jeg også skulle ønske at jeg fikk den gleden. Det nærmer seg termin, og det er egentlig veldig rart å tenke på. Det er blandet følelser rundt dette, jeg vet jo hvor mye jeg gledet meg og hvor hardt dette gikk inn på meg. En spontanabort er undervurdert, mange tenker at ” jaja, det var tidlig så det går bra.” Men for oss som opplever dette så er det veldig vondt, eller alle tar det jo forskjellig. Men for meg var dette utrolig tungt, det barnet var planlagt, gleden som kom når vi fikk høre at hjerte slo på to forskjellige ultralyder var ekstremt stor. Omtrent alle som har vært gravide vet hvor stor kjærlighet man får for barnet allerede mens det ligger i magen. Det er vondt at den termindatoen kommer om 4 uker, og kanskje er den dagen ekstra tung. Jeg skal i hvert fall prøve å gjøre mest mulig den dagen, så jeg kanskje slipper å sitte å tenke så veldig mye på det. 

Photoshoot

På lørdag var jeg på photoshoot, noe som var utrolig gøy. Jeg føler jeg gjorde en av mine beste photoshoot noen sinne. Utifra hva jeg så når vi var ferdige så ble jeg kjempe fornøyd. Når man kan se på bilder av seg selv og kjenne at man er fornøyd, så er det en veldig god følelse. Jeg har slitet en del med dårlig selvtillit den siste tiden, så jeg kjente at det faktisk hjalp litt å få tatt den photoshooten nå. Jeg har dessverre ikke fått til sendt alle bildene enda, det tar litt tid før jeg får resten også siden det oppstod noen problemer. Jeg har fått til sendt to bilder, jeg selv vil si meg veldig fornøyd med de har jeg har fått hittil. Jeg satser på at resten også er like bra, og jeg lover at jeg skal legge ut resten av bildene så fort jeg får dem! 

Spørsmålsrunde

Siden jeg nå har ny blogg er det vel egentlig på sin plass at vi starter med en spørsmålsrunde. Så dere får muligheten til å bli litt bedre kjent med meg. I tillegg har jeg store planer om å besvare alle spørsmålene deres på en video! Jeg er en veldig åpen og ærlig person, jeg svarer stort sett på alt som blir spurt om. Spør om alt dere lurer på, så skal dere få et svar!